Bebe Rexha mësoi këngëtaren e famshme si të përdor filtrat e Instagramit

By

Duket kaq e zakonshme të shohësh të famshëm duke argëtuar me filtra të ndryshëm kur bisedojnë me fansat në Instagram. Sidoqoftë, ishte një këngëtare që pranoi se nuk e kishte idenë si t’i përdorë ato derisa Bebe Rexha erdhi në shpëtim.

Kesha, gjatë një bisede të drejtpërdrejtë me Rexhën të enjten, zbuloi se ajo nuk kishte asnjë ide të vogël se si të përdorte siç duhet një filtër në Instagram.

Kesha e Bebe Rexha no Grammy #2018 Bastidores | Bebe rexha, Kesha ...

“Si mund të vendos një filtër?”,- bërtiti me buzëqeshje këngëtarja, duke kërkuar që Bebe “t’i ndajë këto sekrete”.

Menjëherë, Rexha u pajtua, “Do të të mësoj” dhe me profesionalizëm e drejtoi shoqen e saj drejt ikonës së saktë. “Shihni fytyrën e buzëqeshur me tre yjet në të?” Ajo shpjegoi, “Shtypni atë!”

Këngëtarja e “Meant to be” shtoi se Kesha mund të zgjedhë çdo filtër që dëshironte, duke mrekulluar se sa bukur janë disa prej tyre.

Gjatë asaj kohe, Kesha zgjodhi një në mënyrë të rastësishme, që ishte filtri “LED Starburst” për ata kureshtarë, dhe u ndez nga kënaqësia kur punoi.

“Oooh”, ajo u tërhoq duke e aprovuar para se të kalonte në një katalog të tërë, siç është një filtër me temë dimri dhe ai që e bëri atë të duket 3-D.

Kur Kesha u vendos në një filtër që kishte lule që çelin në flokët e saj, Bebe menjëherë u komplimentua, “Unë mendoj se kjo është më shumë ti”.

Burimi: ABC News

 

Artikuj të ngjashëm