Bebe Rexha flet shqip! (VIDEO)

By

Këngëtarja me famë botërore, që vjen nga Dibra e Shqipërisë, nuk e ka harruar gjuhën e nënës së saj.

Bebe Rexha, ndonëse e lindur e dhe e rritur në Shtetet e Bashkuara, lidhjet i ka të forta me vendin e prindërve të saj dhe tani për tani ndodhet për vizitë në Shqipëri.

Ajo po shëtitë në disa vende, ndërsa në një familje që ka shkuar ajo ka provuar edhe ushqimin tradicional, piten.

Gruas që i ka përgatitur ushqimin, Bebe e cila emrin e vërtetë e ka Bleta, i drejtohet me emrin Fatime, përderisa ajo i thotë që duhet të vijë prapë ngase kjo vizitë nuk mjafton për t’i takuar të gjithë njerëzit. /Prive.al

Videon e gjeni në faqen zyrtare të Prive në Facebook!

Artikuj të ngjashëm