Bashkëpunimi interesant të cilin po vjen Skivi

By

Para pak jave iu kemi njoftuar që reperi Skivi është duke punuar në një
bashkëpunim me një këngëtar nga Shqipëria, teksa tani zbulojmë emrin.

Fjala është për Genën i cili gjatë kësaj jave ka qëndruar në Kosovë për të
regjistruar këngën në BigDeal records.

Ky produksion muzikor do të ketë edhe disa motive nga muzika tradicionale e
gërshetuar me atë moderne.

Pas pak ditësh do të xhirohet dhe klipi, për tu publikuar në muajin maj.

Artikuj të ngjashëm