Bardhi synon të arrijë vetëm një gjë përmes muzikës së tij

By

Me të mbaruar vera, Bradhi lansoi edhe projektin e tij debutues “Betohemi”, që u dëgjua dhe vazhdon të dëgjohet gjithandej.

Një emër i ri në industri i cili dalëngadalë po fiton territor në skenën e muzikës.

Kush është ai? Çka do të na sjellë më vonë dhe çfarë planesh ka?

Dhe, më e rëndësishmja, siç e cek ai, ka vetëm një qëllim që tenton të arrijë me muzikën e tij.

Mos e humbisni prezantimin e Bardhit, një emër shumë premtues në industrinë e muzikës. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm