Ava Max – Shqiptarja që doli numër një në Britani, kënga e saj më e dëgjura

By
“Sweet but Psycho”, quhet kënga e saj e cila e ka zënë vendin e dytë në top listat e muzikës së Britanisë së Madhe.Ajo është shqiptare e lindur në Wisconsin të Shteteve të Bashkuara, dhe nofkën e ka Ava Max.Ndërsa tani kënga e saj “Sweet But Psycho”, e ka zënë vendin e parë në top listën Britanike, të publikuar nga BBC.Përvec kësaj, kënga e saj po ashtu ka qenë numër një në Suedi e Finlandë dhe në Norvegji, ndërsa ka zënë vendin e tetë në top listat Irlandeze.Ajo ka marrë më shumë se 98 milionë klikime në Spotify në mbarë botën, ndërsa në Youtube mbi 11 milionë deri më tani.Emri i saj i vërtetëështë Amanda Ava Koci, ndërsa është shqiptare e rritur në SHBA, e Max qëndron tekemri i saj si nofkë. /Prive.al “Sweet but Psycho”, quhet kënga e saj e cila e ka zënë vendin e dytë në top listat e muzikës së Britanisë së Madhe.Ajo është shqiptare e lindur në Wisconsin të Shteteve të Bashkuara, dhe nofkën e ka Ava Max.Ndërsa tani kënga e saj “Sweet But Psycho”, e ka zënë vendin e parë në top listën Britanike, të publikuar nga BBC.Përvec kësaj, kënga e saj po ashtu ka qenë numër një në Suedi e Finlandë dhe në Norvegji, ndërsa ka zënë vendin e tetë në top listat Irlandeze.Ajo ka marrë më shumë se 98 milionë klikime në Spotify në mbarë botën, ndërsa në Youtube mbi 11 milionë deri më tani.Emri i saj i vërtetëështë Amanda Ava Koci, ndërsa është shqiptare e rritur në SHBA, e Max qëndron tekemri i saj si nofkë. /Prive.al

 

 

 

Artikuj të ngjashëm