Aurela Gaçe pas ‘Kënga Magjike’ me tri këngë të reja!

By

Fituesja e festivalit Kënga magjike 2015 Aurela Gaçe, po vazhdon të punoj fort duke e mbyllur këtë vit me 3 projekte tjera.

Dy këngë do të jenë të stilit popullore shqiptare ndërsa njëra këngë do të jetë shpërthyese me ritëm dhe plot hare ashtu siç e njohim këngëtaren.

Këngët janë punuar pothuajse të gjitha nga vetë Aurela tekstet janë shkruar nga Rozana Radi dhe se publikimi i tyre më së largu do të jetë me 25 Dhjetor të këtij viti.

Artikuj të ngjashëm