Atmosferë palestre në BBVK, Shota dhe Gigi ushtrojnë me Xhulin (VIDEO)

By

Banorët e shtëpisë më të famshme të Kosovës e kanë nisur ditën duke bërë ushtrime.

Janë Juliana, Shota dhe Gigi ato të cilat kanë bërë ushtrime bashkë.

Shota dhe Gigi morën instruksione nga Juliana gjatë kohës së ushtrimeve.

Ndiqni videon e mëposhtme:

Artikuj të ngjashëm