Atë që bën Engjëllusha Salihu gjatë verës që të qëndrojë e freskët, duhet ta bëjmë të gjithë ne

By

Të gjithë kemi gjërat tona specifike pa të cilat nuk dalim kurrë nga shtëpia.

Telefonin as nuk diskutohet! Ndëgjuse, buzëkuq, karikuesin e telefonit dhe kapëse për flokë janë disa nga gjërat që edhe Engjëllusha Salihu mban në çantën e saj kur del nga shtëpia.

Mirëpo në ditët fort të nxehta të verës, që po vazhdojnë edhe në shtator, Engjëllusha kujdeset të mbaj produkte me vete që të qëndrojë e freskët.

Bëhet fjalë për parfim që e aplikon kohë pas kohe dhe një deodorant stick ose siç e quajmë ne sapun.

Që të shihni të gjitha gjërat që ajo mban në çantën e saj, ndiqni videon më poshtë nga edicioni veror i Prive. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm