Atdheu pezullohet nga “Për’puthen”

By

Atdheu është pezulluar nga programi i dashurisë “Për’puthen”.

Kjo ka ndodhur për shkak të debatit mes tij, Elvisit dhe Antonelës.

 Ishte Loco ai i cili përmes një postimi ironizoi me puthjen e Antonelës me Atdheun. Antonela shpërtheu në lot, duke thënë se është prekur nga ky veprim, ndërsa e akuzoi Atdheun se e ka goditur Shqipen me karrige.

Në gjithë këtë debat, Atdheu ishte ngritur në këmbë dhe kishte lëshuar studion, gjë që pasoi me pezullim nga emisioni.

Artikuj të ngjashëm