Ata që e dinë se meritojnë më të mirën, zgjedhin MikMik

By

MikMik çon postën e shpejtë, në krejt tjetër nivel.

E saktë, korrekte, e shpejtë (vëmë theksin këtu), çdo porosi dhe dërgesë e juaja, është në duart tuaja atëherë kur ju premtohet.

Në Kosovë, Posta MikMik, ka 4 pika; në Prishtinë, Prizren, Deçan dhe Gjilan.

Mund të dërgoni paketën tuaj në të gjithë qytetet e Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë.

Për më tepër mund të regjistroheni edhe në platformën e postës nën, postamikmik.com.  /Prive.al

Artikuj të ngjashëm