As Rovena Stefa nuk i shpëton botoksit

By

Këngëtaret shqiptare që nuk kanë intervenuar në ndonjë pjesë të trupit apo fytyrës duke zgjedhur të jenë plotësisht natyrale, tashmë mund të themi lirisht se numërohen në gishta.

E nga ky grup, tashmë pa dilema mund të largohet edhe këngëtarja Rovena Stefa.

Ajo ka postuar së fundmi fotografi nga klinika e doktorit të VIP-ave, Skerdi Faria ku shprehet: ‘Me dokin Skerdi Faria pas botoksit. Të dy si smurfa’.

Tutje, Rovena e ka falemnderuar Skerdin duke i thënë që efektin ka filluar ta ndjejë që sot.

Nuk dihet realisht se ku ka intervenuar Rovena meqenëse në fotografinë e ndarë duket normale dhe me grim.

Pjesa e intervenuar mbetet të kuptohet me kohën, kur efektet s’do t’i ndjejë vetëm Rovi por do t’i shohim edhe ne si publik. /prive.al/

Artikuj të ngjashëm