As Blero dhe Afrona nuk mund të evitojnë këto grindje

By

Blero dhe Afrona tashmë një çift i martuar, mirëpo angazhimet e Bleros dhe Afronës janë ato që kohë pas kohë i mbajnë në distancë çiftin.

I ftuar në NIN me Alaudin Hamitin, Blero rrëfeu shumë nga jeta e tij personale dhe profesionale.

Është hera e dytë që Blero është në intervistën “Haje ose thuaje”, ku duhej t’i përgjigjej pyetjeve, dhe nëse do refuzonte do të hante diçka jo fort të këndshme.

Po pyetjes së Hamitit, “Cilat janë arsyet më të shpeshta për të cilat grindesh me Afronën?”, Blero zgjodhi t’i përgjigjej.

Zbulojeni në videon e mëposhtme. /Prive.al

 

 

Artikuj të ngjashëm