Artistët protestojnë para Komunës së Prishtinës

By

Një grup i aktorëve të Prishtinës kanë protestuar para objektit të komunës.

Aty kërkuan plotësimin e disa kërkesave të tyre.

Një prej këtyre kërkesave ishte edhe themelimi i Teatrit të Qytetit.

Prezent mes disa artistëve u pa Ilir Prapashtica dhe Shengyl Ismaili. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm