Artistët festojnë për zbutjen e masave kundër COVID-19

By

Ariana Grande, Marissa Jaret Winokur, dhe James Corden kanë festuar mbarimin e periudhës së pandemisë, “No Lockdowns Anymore”, me një mini muzikal.

Ndërsa masat ndaj COVID-19, vazhdojnë të hiqen në të gjithë vendin, Ariana Grande, Marissa Jaret Winokur dhe James Corden u bashkuan për një parodi të Hairspray.

Performanca parodike muzikore e quajtur “No Lockdowns Anymore”, ndoqi melodinë e “Good Morning Baltimore” nga Hairspray.

Në video, yjet u bashkuan me valltarë në sfond, të cilët treguan lëvizjet e tyre në sfondin e qytetit.

Grupi gjithashtu ekspozoi talentet e tyre vokale me këngën e shkurtër festive.

Video muzikore u publikua rastësisht vetëm disa orë pasi guvernatori i New York, Andrew Cuomo njoftoi se shumica e masave ndaj COVID-19, ishin hequr në të gjithë shtetin.

Kjo nuk është hera e tyre e parë që artistët bashkëpunojnë. Në vitin 2018, për nder të Titanikut, çifti gjithashtu interpretoi 13 këngë përpara nëntë seteve të ndryshme, të gjitha të bëra në një xhirim.

Artikuj të ngjashëm