Arsyeja e vërtetë se pse Dukesha Kate Middleton mban flokët gjithnjë të lëshuar

By

Kate Middleton ka qenë anëtare e familjes mbretërore që kur u martua me Princin William në vitin 2011, dhe ajo është bërë në një nga ikonat më të njohura të stilit dhe bukurisë në botë. Kuptimi i modës së Dukeshës së Kembrixhit është bërë temë bisede në të gjithë botën, dhe, “Çfarë do të vesh Kate Middleton?”  është një pyetje që ata në botën e stilit gjithmonë vdesin ta dinë. Por një aspekt kryesor i pamjes së Kate janë flokët e saj – dhe ajo pothuajse kurrë nuk i kap ato.

Kate Middleton

Të gjitha pamjet e saj më ikonike shfaqin flokët e saj të lëshuar.

Dukesha nuk ka qenë asnjëherë fanse e modele të flokëve. Shumica e pamjeve të saj e paraqesin atë shumë të thjeshtë: Flokët e saj janë thuajse gjithmonë të lëshuar., ajo i mban gjërat e thjeshta me shumë volum. Dukeshën herë pas here merr pjesë në një ngjarje me flokë me onde, por ajo vështirë se është parë ndonjëherë më një model flokësh. Në mënyrë tipike, e vetmja herë kur Kate shihet me flokë të kapur është kur ajo mban një kurorë në kokë.

Kate Middleton scar

Thuhet se dukesha mban flokët e lëshuar për të mbuluar një shenjë në kokë

Ndërsa askush nuk mendon se është një gjë e keqe që Kate gjithmonë i mban flokët poshtë, në të vërtetë mund të ketë një arsye për të. Kate ka një shenjë të dukshme në anën e majtë të kokës së saj; shumicën e kohës, flokët e saj e mbulojnë. Sidoqoftë, në ato ditë të rralla kur kap flokët, publiku merr një vështrim të afërt në shenjë. Flokët e saj nuk duket se rriten në atë vend, dhe mund të jetë diçka që e bën atë të ndjehet e pasigurt.

Arsyeja e vërtetë për shenjën nuk është zbuluar kurrë, megjithëse një zëdhënës i dukeshës thoshte se ishte rezultat i një operacioni që Kate pati si fëmijë. Çdo operacion në kokë mund të duket serioz, por kirurgu këshillues Dr. John Scurr tha për Daily Mail se ka të ngjarë se është larguar ndonjë lloj shenje lindjeje dhe asgjë më serioze.

Artikuj të ngjashëm