Arnold Schwarzenegger në Afrikën Jugore, e sulmojnë (VIDEO)

By

Arnold Schwarzenegger po bisedonte dhe pozonte për foto me fansat e tij në Afrikën e Jugut kur ai u sulmua nga mbrapa me shqelm.

Për fat të mirë, marrë parasysh edhe moshën e tij të shtyer Arnoldi nuk ishte lënduar, duke shkruar në Twitter:

“Falemnderit për shqetësimin tuaj por nuk ka asgjë për tu merakosur. Mendova se më morri turma, gjë që ndodh shumë shpesh. E kuptova që më kishin sulmuar vetëm kur e pash videon si të gjithë ju.”

Më poshtë mund të shihni momentin kur personi e sulmon Arnoldin i cili është 71 vjeçar:

https://www.youtube.com/watch?v=mliCm4jzt8Y

Artikuj të ngjashëm