Arnold Schwarzenegger dhuron shumën bujare për luftën kundër koronavirusit

By

Arnold Schwarzenegger sapo ka bërë publike shumën që po dhuron në një fushatë të nisur në GoFundMe.com.

Ka një mungesë të maskave, dorezave dhe furnizimeve të tjera të rëndësishme për të mbrojtur profesionistët tanë mjekësorë në spitalet në të gjithë botën. Nëse një anëtar i stafit të spitalit kap virusin, shëndeti i tyre është në rrezik serioz dhe nuk mund të punojë për të paktën 14 ditë. Ky është një problem i madh.

Fushata ka për qëllim të mbrojë reaguesit e vijës së parë. Më shumë persona në vijën e parë do të thotë më shumë kapacitet në spitale, dhe më shumë njerëz do të marrin kujdesin që u duhen.

Vetë Arnold Schwarzenegger dhuroi 1 milin dollarë në një fushatë që ka cak 5 milionë dollarë.

Në  një postim në llogarinë e tij në Instagram, ai shkruan:

“Asnjëherë nuk kam besuar të ulem në shtrat dhe të ankohem se sa keq janë gjërat, gjithmonë besoja se të gjithë duhet të bënim pjesën tonë për t’i bërë gjërat më mirë. Kjo është një mënyrë e thjeshtë për të mbrojtur heronjtë tanë në vijën e parë në spitalet tona, dhe jam krenar që po bëhem pjesë e saj. Unë dhurova 1 milion dollarë dhe shpresoj që të gjithë ju që mund të dilni përpara për të mbështetur këta heronj.”

Artikuj të ngjashëm