Armina Mevlani rikrijon veshjen e klasës së shtatë dhe shumë pak gjëra kanë ndryshuar!

By

Blogerja shumë e dashur dhe e ndjekur, Armina Mevlani hapi kapsulën e saj të kohës.

Ajo u rikthye në vitin 2004 kur ishte vetëm një adoleshente në klasë të shtatë. Si e bëri këtë? Ashtu siç di ajo më së miri si një blogere mode – rikrijoi një nga veshjet e saj.

Armina veshi një kostum tutash, që kanë një rozë të lehtë plishi. Ndonëse nuk është kostumi origjinal, ajo kështu ishte veshur një ditë sa ishte në bankat shkollore.

Ajo ndau një postim me fotot e tanishme dhe dy foto nga fëmijëria prej edhe nga ishte frymëzuar.

Sa i përket tipareve fizike, ajo shumë pak ka ndryshuar tani shumë vite më vonë.

“Është viti 2004, jam në klasë të shtatë dhe jeta është e bukur”, ka përshkruar ajo postimi e saj. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm