Argjentina Ramosaj imazh i ‘’Éclat Institut de Beauté’’

By

 Nisma e njërit nga institutet më prestigjioze të bukurisë në vend ‘’Éclat’’ po vazhdon kampanjën për promovimin e produkteve që përfaqësojnë, brend ky shumë i njohur për mirëmbajtjen e lëkurës nga Dr.Kleanthous.

Kjo fushatë nuk do përfaqësoj vetëm një fytyrë publike por një klientë besnikë të produkteve që ata përfaqesojnë.

Prive mëson që është realizuar seti fotogafik i radhës me këngëtaren e njohur Argjentina Ramosaj e që po del të jetë edhe një kliente besnike e produkteve dhe shërbimeve që ky institut po ofron.

Argjentina është e zgjedhura e dytë e kësaj kompanie pas Sellmës, ndërsa personazhin e tretë të përzgjedhur do e kuptojmë pas dy muajsh.

fbA88A8305 fbA88A8386 fbA88A8288 fbA88A8352

 

 

 

 

 

Artikuj të ngjashëm