Apelin prekës të Sara Hoxhës për karantinim duhet ta lexojmë të gjithë!

By

Sara Hoxha, trashëgimtarja e Top Medias ka shfrytëzuar rrjetet sociale për të bërë një apel prekës në ditët e karantinës.

Duke ndarë me ndjekësit e saj detaje të pathëna më herët për familjen, ajo i ka bërë thirrje të gjithëve që të evitojnë daljet në tentim për të frenuar përhapjen e virusit.

Image result for itan hoxha

Image result for itan hoxha

‘Familja ime dhe unë jetojmë vetë, nuk kemi njerëz të moshuar; dy fëmijë dhe dy të rritur të shëndetshëm. Ime me nga ana tjetër, jeton me vëllain tim 12 vjeç. Ai vuan nga Diabeti Tipi 1. Duke dalë jashtë, ju po rrezikoni jetën e tij dhe mundësinë që ai të vihet në kontakt me këdo që mund ta ketë.

Qëndroni në shtëpi. Qëndroni në shtëpi për njerëzit që nuk munden. Për infermierët tanë, mjekët, shitësit e frutave, arkëtarët e supermarketeve, farmacistët dhe të gjithë të tjerët që po rrezikojnë jetën e tyre çdo ditë. Qëndroni në shtëpi dhe kujdesuni për ato më të dobëtit’ – ka deklaruar Sara e cila ka zgjedhur këtë moment për të ndarë  një detaj tejet personal me ndjekësit – problemin shëndetësor me të cilin ballafaqohet vëllai i saj i vetëm. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm