Anita me një mesazh të fortë për 17 Shkurt

By

Bashkëshortja e kreut të AAK-së, Ramush Haradinaj, Anita ka shfrytëzuar sot rrjetet sociale për t’i thënë disa fjalë me rastin e përvjetorit të nëntë të shpalljes së pavarësisë.

Teksa ajo gjendet në Kosovë e kur Ramushi është akoma në Francë si i ndaluar që prej 4 Janarit, në postimin e bërë, prezantuesja ka thënë se pa Ramushin nuk ka festë.

Gezuar dita e Pavarsise!! Me shprese qe Dite te mira do te vijn, me Drejtim te Ri dhe te ardhme te ndritshme!!! Shteti nuk ndertohet me statusa ne FB – ka deklaruar Anita.

Artikuj të ngjashëm