Angelina Jolie pranon se Brad Pitt po e ndalon atë që të jetoj jashtë vendit

By

Angelina Jolie, si rrallë herë ka vendosur të tregojë shumë detaje në numrin dhjetor / janar të Harper’s Bazaar.

Aktorja, aktivistja tregoi për dëshirën që ajo dhe familja e saj kanë qëtë eksplorojnë botën, por ka një person që e mban atë mbrapa: ish-Jolie dhe babai i fëmijëve të saj, Brad Pitt.

'Maleficent: Mistress of Evil' Japan Premiere

 

“Unë do të doja të jetoja jashtë vendit dhe do ta bëj këtë menjëherë pasi fëmijët e mi të jenë 18 vjeç,” i thotë ajo Bazaar. “Tani duhet të jetoj atje ku babai i tyre zgjedh të jetojë.”

Jolie diskuton gjithashtu për forcën që ajo dhe fëmijët e saj kanë pasur ndër vite – jo vetëm përmes divorcit të Jolie dhe Pitt, por edhe ndërsa ajo iu nënshtrua një mastektomie të dyfishtë në vitin 2013. Në fund të ditës, mendimi i vetëm që ka rëndësi për Jolie është ai e fëmijëve të saj:

Image result for angelina and kids

“Fëmijët e mi e njohin veten time të vërtetë dhe ata më kanë ndihmuar që ta gjej përsëri dhe ta përqafoj. Ata kanë kaluar shumë. Unë mësoj nga forca e tyre. Si prindër, ne i inkurajojmë fëmijët tanë të përqafojnë gjithçka që janë, dhe gjithçka që ata dinë në zemrat e tyre të jenë të drejtë, dhe ata shikojnë prapa nesh dhe duan të njëjtën gjë për ne “.

Artikuj të ngjashëm