Amber Heard ishte gati të zëvendësohej për rolin e saj në “Aquaman 2”

By

Walter Hamada, kreu i segmentit të filmave të DC Warner Bros., dëshmoi në gjyqin e Johnny Depp kundër Amber Heard dhe u bë një zbulim i madh.

Avokatët e Amber më parë argumentuan se roli i saj në vazhdimin e filmit Aquaman ishte reduktuar shumë, për shkak të akuzave për dhunë në familje, që ajo ngriti kundër Johnnyt. Avokatët e saj gjithashtu argumentuan se ajo nuk mund ta ribënte marrëveshjen e kontratës së saj për më shumë pagesë për rolin e saj të Meras në filmin e dytë.

Walter Hamada dëshmoi sot se ata menduan ta riformulonin rolin e Amberit në Aquaman 2, jo për shkak të akuzave, por për shkak të kimisë me yllin e filmit Jason Momoa.

“Ata nuk kishin shumë kimi së bashku”, tha Hamada. “Ata ishin në gjendje ta bënin atë marrëdhënie të funksiononte në filmin e parë, por kishte një shqetësim se u desh shumë përpjekje për të arritur aty.”

“Ju e kuptoni kur e shihni, dhe kimia nuk ishte aty”, tha ai.

Ai tha se për shkak të kësaj, kishte “biseda rreth audicionit të mundshëm… shkaktuar nga një vonesë prej ndoshta javësh”.

Walter konfirmoi se kontrata e Amberit u vonua disa javë për shkak të rishikimit të mundshëm.

Artikuj të ngjashëm