“All I Want For Christmas Is You” e Mariah Carey-t më në fund zë vendin e parë

By

Kënga klasike moderne e festave të fundvitit nga 1994 plotëson udhëtimin më të gjatë ndonjëherë në majën e tabelës së Billboard.

Është hiti i parë i festave që mbretëroi që nga “The Chipmunk Song” në vitet 1958-59.

Duke përfunduar një udhëtim 25 vjet, kënga e Mariah Carey-së e vitit 1994  “All I Want For Christmas Is You”  zë vendin e parë në Billboard Hot 100 për herë të parë.

Me shitje globale më shumë se 14 milion kopje, kënga është suksesi më i madh i kantierit ndërkombëtar dhe është kënga e 11-të më e shitura e të gjitha kohërave.

Që nga viti 2013, kënga u raportua të kishte fituar 50 milion dollarë në honorare. Dhe çdo vit, ajo bëhet më e popullarizuar, kështu që është e sigurt të thuhet se Mariah po vazhdon duke mbledhur një pasuri të tërë nga kjo këngë.

Artikuj të ngjashëm