Algjeriani që bashkëpunoi me Dhurata Dorën, gëzon njerëzit në klipin e fundit

By

Shumë prej jush jeni njoftuar me emrin Soolking nga bashkëpunimi i Dhurata Dorës.

Por, artisti algjerian i cili jeton në Francë dhe është i njohur ndërkombëtarisht, ka shumë projekte të njohura të cilat kanë kapur shifra të mëdha në YouTube.

Njëra prej më të njohurave është “Guerilla” që ka arritur mbi 200 milionë klikime.

Sidoqoftë, projekti i tij i fundit na ka rënë në sy dhe na preku zemrat.

Ai gëzon disa njerëz të cilëve iu ka blerë makina, telefona e televizion për shtëpi.

Nëse ende nuk e keni parë projektin e tij të ri me titull “Esperance”, duhet ta shihni patjetër./Prive.al

Artikuj të ngjashëm