Albana Ramosaj zhvendoset në Spanjë?

By

Alban Ramosaj i cili jeton mes Kosovës dhe Shqipërisë, ka në mendje të zhvendoset?

Ky informacion është plotësisht i vërtetë.

Materiali i përgatitur në videon e mëposhtme, ja u sjellë të gjitha detajet. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm