AL JAZEERA, DOKUMENTAR ME ARTISTË NGA KOSOVA! (VIDEO)

By

Televizioni arab por që ka rrjetin e televizioneve në gjithë botën, Al Jazeera ka prodhuar një dokumentar me emrin ‘Ritmi i Ballkanit’.

Versioni ballkanik i TV Al Jazeera ka mbledhur disa artistë nga Kosova për të folur rreth muzikës sonë.

Dokumentari përfshin muzikën Hip-hop, Jazz dhe Rock & Roll.

Artistët që kanë folur për këtë rrjet televiziv janë: Dardan Islami, BimBimma, Ilir Bajri, Genc Salihu.

Të gjithë kanë folur në gjuhën shqipe dhe më pas është titruar në atë serbe.

Bimi ka ndarë një moment të këtij dokumentari në llogarinë e tij në instagram./Prive.al

Artikuj të ngjashëm