Aktori protagonist i lumtur me suksesin e filmit “Mrekullia në qelinë nr. 7”

By

Është prodhim i vitit 2019, mirëpo në këtë periudhë izolimi është kthyer në fenomen kinematografi e madje ndër më të shikuarit në platformën “Netflix”.

“Mrekullia në qelinë numër shtatë” është emri i këtij filmi që ka bërë edhe shumë shqiptarë të mos i përmbahen lotëve mes tyre edhe personazhe publike.

Fabula e saj flet për një dashuri të pastër mes vajzës Ova dhe babait të saj i cili ka ngecje mendore, e madje stërgjyshja e saj i thotë se i ati ka të njëjtën moshë me të.

Ky i fundit burgoset gabimisht për vrasjen e një vajze të vogël e cila ishte moshatare e Ovës dhe dënohet me vdekje.

Aktori Aras Bulut İynemli që luan babain në film është tejet i lumtur me suksesin e këtij filmi dhe si ka prekur shumë njerëz anembanë botës.

Në llogarinë e tij në Instagram, ai shkruan:

“Udhëtimi i “Mrekullia në qelinë Nr.7” filloi me dashuri. Ne e donim shumë historinë tonë. Filmi ynë vazhdon të krijojë mrekullinë e tij. Ai arriti te shumë njerëz në të gjithë botën në ditët më të vështira. Le t’i qëndrojmë njëri-tjetrit afër me dashuri. Faleminderit për interesimin tuaj. Qëndroni të shëndetshëm dhe të sigurt.” /Prive.al

View this post on Instagram

The journey of “Miracle in Cell No. 7” (7. Koğuştaki Mucize) started with love. We loved our story so much. Our movie continues to create its own miracle. It reached many people all around the world in the most difficult days. Let's hold on to each other with love. Thank you for your interest. Stay healthy and safe… / 7. Koğuştaki Mucize’nin yolculuğu sevgiyle başladı. Hikayemizi çok sevdik. Filmimiz mucizesini yaratmaya devam ediyor. Bu en zor günlerde dünyada birçok kişiye ulaştı. Sevgiyle bağlanalım birbirimize. İlginiz için teşekkür ederiz. Sağlıklı ve güvende kalın… #miracleincellno7 #yedincikoğuştakimucize #milagroenlacelda7 #lingolingo

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut) on

 

 

Artikuj të ngjashëm