Aktori i njohur gati sa nuk heqi dorë nga aktrimi për shkak të profesorit të tij

By

Një herë një kohë aktori i njohur Adam Sandler gati sa e kishte dëgjuar profesorin e tij të aktrimit dhe të mos fillonte kurrë të aktronte.

Sandler konfirmoi historinë sesi profesori i tij në NYU i tha që të hiqte dorë nga aktrimi gjatë një bisede me Brad Pitt për “Variety Studios: Actors on Actors”.

Image result for adam sandler

Pitt shpjegoi historinë që dëgjoi për herë të parë nga regjisori Bennett Miller: “Ti ishe në NYU, dhe ishte traineri juaj i detyrës, ose profesori i detyrës, besoj. Ai ju nxori për një birrë dhe me mirësi ju tha: ‘Mendoni për diçka tjetër. Dëgjo, ke zemër, por nuk e ke atë. Zgjidhni një rrugë tjetër. ”

Image result for adam sandler

Sandler u shpreh se ai kurrë nuk kishte rreshtur së besuari në veten e tij dhe se kur u ritakua me të njejtin profesor pasiqë ishte bërë i famshëm, ai i foli atij me shumë rrespekt dhe përulesi pasi ai e kishte bërë që aktori i njohur ta rishikonte rrugen e tij e të sigurohej edhe një herë që kjo ishte rruga e duhur.

Burimi: Pagesix.com

Artikuj të ngjashëm