Aktori i njohur bënë një veprim të pazakontë për të treguar fizikun e tij të ri

By

Alec Baldwin duket se e ka marrë seriozisht palestrën.

Ai ka bërë një veprim të pazakontë gjatë pjesëmarrjes në emisionin The Tonight Show të Jimmy Fallon.

Alec Baldwin, The Tonight Show
Aktori ishte i ftuar në këtë emision të Dielën dhe tregoi fizikun e tij të ri.

“Dëshironi të shihni se sa peshë kam humbur?”. “Jeni gati?- kishte pyetur 61-vjeçari para se t’i lëshonte pantallonat që t’i binin poshtë.

61-vjeçari u ngrit në këmbë dhe la pantallonat e tij të binte në dysheme, duke shpalosur kështu figurën e tij të re.

Alec është kthyer në sezonin e ri të Saturday Night Live për të vazhduar interpretimin e karakterit të presidentit amerikan, Donald Trump.

Burimi: Eonline.com

 

 

Artikuj të ngjashëm