Aktori i famshëm publikon dhuratën më të çmuar që i bëri gruaja e tij

By

Ryan Reynolds dhe Blake Lively kanë mbajtur një profil relativisht të ulët pasi konfirmuan në maj se ata po presin fëmijën e tyre të tretë. Por, aktori i Pokemon Detective Pikachu u hap për lidhjen e tyre, pak, në Instagram gjatë fundjavës.

Related image

Në një postim të ri Reynolds zbuloi dhuratën më të mirë që Lively i ka dhënë ndonjëherë — dhe natyrisht është tepër e ëmbël dhe sentimentale.

Ai pozoi pranë një pikture, e cila përshkruan një djalë të ri që shpërndan gazeta një lagje periferike. Rezulton se imazhi është gjysmë biografik.

“Kjo pjesë e artit është dhurata më e madhe që gruaja ime më ka dhënë ndonjëherë. Puna ime e parë ishte shpërndarja e gazetave Vancouver Sun. Shtëpia në pikturë është shtëpia ime e fëmijërisë. Vëllezërit e mi dhe unë kaluam vite duke u ngacmuar njëri-tjetrin në atë lëndinë. Ka shumë vezë të Pashkëve në pikturë, duke përfshirë edhe tim idhulli, John Candy, në faqen e parë të gazetës. Shtëpia nuk ekziston më por është një gjë e gjallë dhe frymë në kokën time “.

Artikuj të ngjashëm