Aktori i famshem paditet nga ish-asistentja e tij

By

Robert De Niro po paditet nga një ish-asistente e cila pretendon se i bëri asaj komente të ngarkuara seksualisht, ishte abuzivë verbalisht dhe i caktoi asaj “detyra stereotipike të femrave” … një padi që ajo ngriti pasi ai e paditi atë.
Image result for robert deniro and assistant robinson
Sipas një procesi gjyqësor të ri, të marrë nga TMZ, Graham Chase Robinson pretendon se ajo ishte punësuar nga aktori në vitin 2008 si asistentja i tij ekzekutive.

Sipas 25-vjeçares , De Niro i drejtohej asaj në një mënyrë “armiqësore, abuzive dhe frikësuese” .

Ajo gjithashtu pretendon se De Niro ishte shpesh e dehur dhe do të binte në sy. Ai gjithashtu bënte shaka me recetën e tij Viagra dhe i kërkonte asaj që “ta imagjinonte atë në tualet”.

De Niro në të vërtetë e paditi atë i pari në gusht, duke pretenduar se ajo shikoi 55 episode të “Friends” gjatë një periudhe 4-ditore dhe përdori kartën e kreditit të kompanisë për të paguar dreka luksoze.

Robinson ka ankesa të tjera në padinë e saj, duke pretenduar se De Niro urinoi gjatë thirrjeve telefonike me të dhe i urdhëroi asaj që ti a fërkonte shpinën kur ishte duke fjetur. Ajo gjithashtu thotë se De Niro qëndronte “duarkryq” kur një nga miqtë e tij e goditi atë.

Robinson po padit për ngacmimin me bazë gjinore dhe pagat e prapambetura. De Niro po hedh në gjyq Robinson për 6 milion dollarë, duke e akuzuar atë, ndër të tjera, për përvetësim.

Mbetet të shihet se si do të zhvillohet procesi gjyqësor.

Burimi: Tmz.com

Artikuj të ngjashëm