Aktoret më të paguara të 2020-tës

By

Sofia Vergara kyeson listën e aktoreve më të paguara, sipas Forbes, me 43 milionë dollarë. Angelina Jolie (35 milionë dollarë) dhe ylli i Red Notice, Gal Gadot (31 milionë dollarë) vijnë në vendin e dytë dhe të tretë në listë.

Në përgjithësi, dhjetë aktoret më të paguara kanë fituar në tërësi 254 milionë dollarë në 12 muaj, 20% më pak se vitin e kaluar. Të gjitha, përveç Angelina Jolie dhe Emily Blunt, i bejnë pjesën më të madhe të fitimeve nga televizioni. Ato që bënë shumicën e parave nga filmat tradicionalë fituan një shumë prej 58 milionë dollarë.

 • Renditja e dhjetë aktoreve më të paguara:

  1. Sofia Vergara: 43 milionë dollarë
  2. Angelina Jolie: 35.5 milionë dollarë
  3. Gal Gadot: 31.5 milionë dollarë
  4. Melissa Mccarthy: 25 milionë dollarë
  5. Meryl Streep: 24 milionë dollarë
  6. Emily Blunt: 22.5 milionë dollarë
  7. Nicole Kidman: 22 milionë dollarë
  8. Ellen Pompeo: 19 milionë dollarë
  9. Elisabeth Moss: 16 milionë dollarë
  10. Viola Davis: 15.5 milionë dollarë

Artikuj të ngjashëm