Aktorët “A List” të Hollywood-it – sa miliona marrin ata për një rol?

By

Nuk është se ne çdo ditë mund ta shohim se sa para aktorët e njohur të Hollywood-it bëjnë për një film!

Sidoqoftë revista e njohur Variety sapo ka lansuar një listë të emrave të top yjeve të kinematografisë duke treguar se sa kanë fituar ata për rolet e tyre ne filmat e vitit 2019-të dhe 2020.

Disa nga emrat janë Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Kristen Stewart e Rayan Reynolds.

Joaquin Phoenix

Filmi: Joker
Paga: $4.5 million

Kristen Stewart

Filmi: Charlie’s Angels
Paga: $7 million

Idris Elba

Filmi: Hobbs & Shaw
Paga: $8 million

Leonardo DiCaprio

Filmi: Once Upon a Time in Hollywood
Paga: $10 million

Brad Pitt

Filmi: Once Upon a Time in Hollywood
Paga: $10 million

Tom Cruise

Filmi: Top Gun: Maverick
Paga: $12-14 million

Robert Downey Jr

Filmi: The Voyage of Doctor Dolittle
Paga: $20 million

Ryan Reynolds

Filmi: Six Underground
Paga: $27 million

Artikuj të ngjashëm