Ajo që bëjnë Greta e Eni Koçi, e bëjnë të gjitha motrat në shtëpi dhe është arsye për grindje!

By

Është njëra ndër luftërat më të mëdha brenda një familjeje: Kush i vesh rrobat e kujt dhe me leje apo pa?

Kjo grindje mes motrave, ka vjet e vjet që vazhdon thuajse në çdo shtëpi, dhe edhe ju vet vajza që po e lexoni tani këtë artikull, do e keni provuar në lëkurën tuaj.

Motra ua vesh rrobat pa ju pyetur fare, dhe bluza juaj e preferuar nuk është në dollap mu në ditën kur ju kishit planifikuar ta vishnit.

E njëjta ndodh edhe me motrat e famshme të showbizit shqiptar, Eni dhe Greta Kocin. Dyshja pa dyshim se paskan momente kur grinden për rroba për shkak se veshin rrobat e njëra tjetrës.

“Je zënë ndonjëherë me Enin për rrobat”, i shkruante një fans Gretës në Instagram.

“Ndonjëherë? Disa herë jemi zënë”, ishte përgjigja e këngëtares.

Fundja nëse nuk grindesh me motrën për rrobat, a jeni motra pikë së pari?

Artikuj të ngjashëm