Afërdita Dreshaj po që është grua me fat, shihni surprizën e radhës që i bën bashkëshorti

By

Afërdita Dreshaj edhe pak mbush një vit martesë më bashkëshortin e saj çek Jakob Kindl.

Por përkushtimi që ka ai ndaj Afërditës nuk po shuhet po vetëm po rritet. Ai është bashkëshort i kujdesshëm e këtë na lë të kuptojmë vetë Afërdita.

Ajo është shumë mirënjohëse për kujdesin dhe përkushtimin e bashkëshortit të saj, e nuk heziton ta ndajë asnjëherë me ndjekësit e saj në Instagram.

Kësaj here Jacob e surprizoi Afërditën me një dhuratë modeste po që shumë kuptimplotë. Ai i dhuroi asaj një buqetë me lule.

Dhurata nuk ishte për ndonjë event të veçantë, por ishte spontane. Afërdita postoi në Instagram duke shkruar “Vetëm sepse e dua shumë.” /Prive.al

Artikuj të ngjashëm