Afaristja nga Ferizaj, freskohet në Skomplekse (VIDEO)

By

Në episodin e radhës të rubrikës Skomplekse të Prive, ishte një qytetare nga Ferizaj.

Afaristja u freskua falë ekspertëve bashkëpunëtorë dhe ju s’duhet ta humbisni.

A do ia jepnit kaq vjet?

Më mirë shihni videon për rezultatet.

 

Artikuj të ngjashëm