Adrola Dushi dhe Kristina Baki e dëshmojnë se sa shumë e duan njëra tjetrën

By

Kur ke një mike të mirë ke gjithë botën – dhe këtë e ndjenjë për njëra tjetrën modelet e njëherësh shoqet e ngushta, e kanë Kristina dhe Adrola.

Dyshja vijnë nga një industri e njëjtë, mirëpo nuk patën konkurrencë me njëra tjetrën, ato u bënë shoqe të ngushta.

E kështu ato vendosën ta shënonin këtë edhe në lëkurën e tyre – një tatuazh të përbashkët.

Modelet të dyja, shkruan “2012” në krah – që njëkohësisht simbolizon fillimin e miqësisë së tyre.

“Nga këtu filloi gjithçka”, shkruan Adrola në një foto që ka ndarë në Instagram. /Prive.al

View this post on Instagram

It all started here… @goldenhandsartstudio 🙏

A post shared by ADROLA DUSHI (@adroladushi) on

Artikuj të ngjashëm