Adriana Matoshi rrëfen periudhën më të rëndë të jetës, e dini se kishte qenë katër muaj e palëvizshme

By

Kur je në kërkim të adrenalinës, nuk logjikon shumë për pasojat që mund të kesh dhe një pakujdesi më e vogla, mund të kushtojë shumë.

Për aktoren Adriana Matoshi, një moment i jetës së saj mund të ishte shndërruar në diçka kritike, megjithatë ajo ia doli.

Për Prive javën që lamë pas, ajo ka rrëfyer se si njëherë kishte kalëruar dhe në një moment ishte rrëzuar nga kali dhe e kishte dëmtuar rëndë boshtin kurrizor.

“Mua më pëlqejnë sportet ekstreme dhe dikur kalëroja. Por u pata rrëzuar nga kali dhe pata thyer tri unazat e shpinës. Mbeta e palëvizshme dhe vetëm frymë mund të merrja”.

Artikuj të ngjashëm