ADELINA E DHURATA ME TË NJËJTIN BUZËKUQ?!

By

Njëra ka vite në skenë e tjera nuk ka shumë kohë që i ështa bashkangjitur skenës. Bëhet fjalë për
Adelina Ismailin e Dhurata Dorën të cilat kanë shumë të përbashkëta mes vete.
Të dyja këngëtaret jetojnë jashta trojeve shqiptare, gëzojnë sukses dhe madje kanë kënduar në një koncert. 
Për ta shënuar këtë datë ato kanë bërë edhe një selfie.
Mirëpo nuk bien në sy vetëm portretet e dy këngëtare edhe make up-I bën përshtypje.
Dora e Ismaili kanë përdorur të njëjtin buzëkuq por shtrohet pyetja i kujt ishte ai?!/Prive.al

Artikuj të ngjashëm