Adelina Berisha në bashkëpunim me RobDaddy!

By

On Records njihet për këngët hite që kanë prodhuar për artistë të ndryshëm e kohëvë të fundit për ata që i kanë në label.

Prodhimi më i ri i kësaj studioje muzikore do të jetë për dy të rekruatuarit e fundit. RobDaddy dhe Adelina Berisha janë bërë bashkë për këngën ‘Erën e saj’ e cila është produkt muzikor i Zzap and Chriss me tekst të RobDaddy.

Xhirimet e klipit janë bërë të mërkurën në Prizren nga Xl Films.

Artikuj të ngjashëm