Adelina Berisha largohet nga On Records?!

By

Këngëtarja Adelna Berisha e cila para 6 muajve kishte nënshkruar kontratë me kompaninë muzikore On Records, nuk është më pjesë e saj.

Prive ka kontaktuar me të dy palët të cilët e kanë konfirmuar këtë lajm si të vërtetë.

Adelina tha se nuk i është ofruar mjaftueshëm punë dhe se kanë shkëputur kontratën me marëveshje derisa ish menaxheri i saj Meti e mohoi këtë.

Ai tha se në mes tyre ekziston ende një kontratë valide për të cilën këngëtarja ka përgjegjësi, përndryshe do të përballët me gjykatën. Bisedat i gjeni në videon e mëposhtme.

 

Artikuj të ngjashëm