Adele blen rezidencën e aktorit të njohur

By

Adele po e nis vitin e ri me blerjen e rezidencës së aktorit amerikan Sylvester Stallone në Beverly Hills, sipas Daily Mail. Shtëpia luksoze e aktorit me tetë dhoma gjumi dhe 12 banjo, në janar të vitit 2021 ishte në shitje për 110 milionë dollarë, përpara se ta zbriste çmimin në 85 milionë dollarë në maj, por Adele thuhet se ishte në gjendje ta merrte atë për vetëm 58 milionë dollarë.

Prona bashkëkohore mesdhetare e cila duket madhështore nga jashtë, me një oborr të madh që përmban dyer të harkuara të mëdha që lejojnë hyrjen në shtëpi, me një dhomë shfaqjeje, dhomë puro dhe bar me porosi, vendbanimi është i përsosur për argëtim.

Kjo është prona e katërt e Adelës në Beverly Hills. Fqinjët e saj të rinj ku ndodhet shtëpia përfshijnë Eddie Murphy dhe Denzel Washington, kështu që Adele me siguri fitoi të mos jesh i vetmi personazh i famshëm që ecën në rrugët e tij.

Artikuj të ngjashëm