A xhelozon Nora që vajza i përngjan më shumë Robertit ?!

By

Nora Istrefi iu përgjigj pyetjeve të rubrikës Kutia në emisionin NIN në Klan Kosova.

Ajo tregoi se çfarë do bënte në 24 orët e fundit të jetës së saj dhe çfarë do ndryshonte tek vetja.

Përgjigjjet e pyetjeve mund tí kuptoni në videon e mëposhtme

Artikuj të ngjashëm