A u shoqërua vërtet Anna Delvey me Martin Shkreli dhe Billy McFarland?

By

Po ndodh shumë në mini- serialin e ri origjinal të Netflix, Inventing Anna. Shfaqja bazohet kryesisht në një artikull viral nga Jessica Pressler (luajtur nga Anna Chlumsky) për mashtruesen me origjinë ruse Anna Sorokin, e njohur më mirë si Anna Delvey (luajtur nga Julia Garner).

Pavarësisht statusit të njohur të temës së tij, Inventing Anna është e vështirë të ndiqet. Si fillim, është shumë e gjatë. Miniseriali përbëhet nga nëntë episode 60-minutëshe. Brenda këtyre episodeve ka nën-komplote të shumta dhe personazhe të vegjël. Shfaqja gjithashtu ndan pa nevojë fokusin e saj midis historisë së Delvey dhe këndvështrimit shumë më pak interesant të Pressler për marrjen e historisë së Anna Delvey. Për më tepër, deklarata shqetësuese e vendosur në titullin fillestar të çdo episodi – “e gjithë kjo histori është plotësisht e vërtetë, përveç të gjitha pjesëve që janë tërësisht të sajuara” – është shpërqendruese dhe e bën shumë më të vështirë mbajtjen e kësaj. Sa herë që ndodh një pikë e pamenduar e komplotit, nuk mund të mos pyesni veten: A ndodhi në të vërtetë kjo?

Në skenë, Shkreli mburret për blerjen e një kopjeje të avancuar të albumit të vonuar shumë të Lil Wayne Tha Carter V. Më pas ai vazhdon të luajë një pjesë të albumit për të gjithë, duke e ndezur të gjithë tryezën në një furi gjatë procesit. Duke pasur parasysh interesin e njohur të Shkrelit për koleksionet e Wu-Tang, takimi duket mjaft i besueshëm, por a ka ndodhur në të vërtetë? Me sa duket, po, po. Detajet i ka konfirmuar Shkreli për Pressley dhe shkroi në një letër të dërguar nga Rikers, “Edhe pse isha i njohur në nivel kombëtar, u ndjeva si një kompjuterist pranë saj”.

Kjo përmbajtje është importuar nga YouTube. Ju mund të jeni në gjendje të gjeni të njëjtën përmbajtje në një format tjetër, ose mund të gjeni më shumë informacion në faqen e tyre të internetit.

Artikuj të ngjashëm