A po zgjerohet familja e Norës dhe Robertit?!

By

Këngëtarja Nora Istrefi ishte sonte në Prive ku në një intervistë me Vlorijan Halilin shpalosi mbi projektet e reja dhe planet për të ardhmen.

Por natyrisht, pjesa e jetës private ishte e pashmangshme për t’u përmendur me theks të veçantë mbi planet eventuale të zgjerimit të familjes tash kur Renee është rritur pak.

A do t’ia bëjnë një motër ose vëlla princeshës së tyre Nora dhe Roberti?! Cilat janë planet për familjen?!

Këto dhe të tjera në videon e mëposhtme

Artikuj të ngjashëm