A po ndahen “Fisnikët”? (VIDEO)

By

Thuajse jemi rritur me këngët e tyre dhe s’ka njeri që ka jetuar në Kosovë e nuk i ka dëgjuar ata.

“Fisnikët” do mbesin gjithnjë në kujtesën tonë pavarësisht se sa rritemi e ndryshojmë, e bashkë me ne edhe muzika që cilësohet si “trendy”.

Këtë javë në Prive mund të ndiqni një intervistë ekskluzive me Agim Gërgurin, i cili flet për muzikën e tij, mënyrën si i shkruan tekstet dhe sukseset e fundit e po ashtu, e tregon nëse grupi po ndahet!

NDIQENI INTERVISTËN!

Artikuj të ngjashëm