A po mendon Mihrije Braha ta lë muzikën?!

By

Ka tre dekada aktivitet dhe prezencë në skenë, hite të shumta dhe një sharm e bukuri që u përfol shumë e shumë për atë se si ia doli ti rezistonte moshës.

Bashkëpunimet kryesisht i kemi parë me bashkëshortin e saj Naim Abazin, deri sa së fundmi këndoi në duet edhe me djali Platorin.

Por a është duke konsideruar Mihrija që të heqë dorë nga muzika?

Këtë dhe shumë përgjigje të tjera rreth këngëtares i mesoni nesër në emisioni Prive.

Artikuj të ngjashëm