A PO MENDON ME I’A ‘LSHU RENIN’ TË RINJËVE, DANI?! (VIDEO)

By

Dani ka qenë protagonist në këtë episod të Prive-së. Krasniqi njihet si mjeshtër i baladave teksa ka shtuar se shumë artiste mundohen ta imitojnë mënyrën e të kënduarit të tij.

I pyetur për gjeneratat e reja në muzikë, Dani tha se deshtëm apo nuk deshtëm ne është koha që të tërhiqemi edhe pse ka këngëtarë xheloza që nuk e pranojnë këtë fakt.

Po ashtu këngëtari ka treguar se pas duetit me Yllka Kuqin do sjell dy projekte të reja një baladë dhe një më ritmike që do publikohen gjatë muajve të nxehtë, sezon ky që ai është i angazhuar në dasma./Prive.al

Artikuj të ngjashëm