A po bashkëjeton Teuta me Adonisin?

By

Përkundër diskutimeve të shumta që bënë bujë për shtatzaninë e saj, Teuta Krasniqi në intervistën për Prive ka dhënë dhe detaje tjera sa i përket raportit dhe lidhjes së saj me Adonis Morinën.

Ajo ka treguar për gjininë e preferuar të fëmijës poashtu edhe që i është ndaluar nga mjeku që të luajë ne teatër për shkak të ruajtjes së shtatzanisë.

Por përveç tjerash ajo ka treguar që nuk jetojnë nën një kulm me Adonisin.

Kjo për arsye që Adonisi është vazhdimisht në lëvizje mes Prishtinës dhe Londrës, ndërsa nga ana tjetë Teuta është ambientuar shumë mirë me vajzën Tarën në vendbanimin aktual.

Intervistën e plotë ndiqeni më poshtë. / prive.al

Artikuj të ngjashëm